Träningsboken

249,00 kr

Vi vet att det är svårt att planera träningen. Därför har vi gjort det för dig. Vi har så länge letat efter den perfekta träningsboken till slut gjorde vi helt enkelt en egen. Här kommer träningsboken som passar för alla hundsporter och alla nivåer. När du använder den här träningsboken följer du vårt sätt att planera, utvärdera och lyckas på tävling. Använd boken precis som det passar dig, oavsett om du vill följa den sida för sida eller plocka ut de sidor som passar för dig.

Artikelnr: träningsboken Kategorier: ,

Beskrivning

I den här träningsdagboken hittar du mallar för hur du planerar allt från ett helt år ned till varje träningspass. Här finner du också ett av våra absolut bästa verktyg, nämligen banskisser, de hjälper dig att planera skojiga och utvecklande träningspass. Banskisserna kan du både använda när du tränar ensam och tillsammans med din träningsgrupp. Boken är perfekt om du vill gå tillbaka och se svart på vitt vilka framsteg du har gjort.

Oavsett om du vill skriva en roman efter varje träning eller ett par rader har du stor nytta av dina anteckningar. Från och med nu kommer att ta tillvara alla bra tankar som dyker upp i varje träning.

Mer information

Vikt 470 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.