Brinner du för bra vardagslydnad?

Vill du träna utifrån den lättlästa och enkla boken Bäst Var-dag? Eller kanske bara få nya idéer runt vardagslydnad och hur du lägger upp motiverad träning?

Oavsett vilken hundsport du tränar, eller om hunden endast är en sällskapshund, så gör en bra vardagslydnad underverk!

Vi vill att  hundträning ska vara så enkel och skojig att alla både kan och vill träna! Under dessa träffar går vi igenom övningarna i boken och ni får inblick i studieplanen och lärarhandledningen, allt som behövs för att hålla en inspirerande Bäst Var-Dag kurs, eller skapa bra träningspass!

Sverige

Online coachning 1-30 april - Valpträning

Få tillgång till alla valpkurser samt online coachning under en månad

Instruktörer Siv Svendsen och Maria Brandel.

Pris: 2500 kr
Anmälan: Köp din kurs här

Norge

Danmark

Inspirationskurser i Bäst Var-dag!

Hur gör du hundträning riktigt skoj för alla som går kurs i valp- och vardagslydnad? – Genom att göra det så enkelt att alla kan lyckas!

Vi vill ge er kunskap, inspiration och motivation till klubbens kurser.För att göra det ännu enklare och tydligare att följa vårt koncept finns en studieplan och lärarhandledning till boken.

Vad passar bäst för er?

  • Inspirationsdag för instruktörer och hjälpinstruktörer. Vi går praktiskt och teoretiskt igenom övningar och kursupplägg utifrån bok och studieplan. Vi visar praktiskt med egen hund och lånehundar.
  • Inspirationshelg för instruktörer och hjälpinstruktörer. Deltagarna får chans att omsätta nya kunskaper praktiskt med egna hundar under coachning av oss. Lämpligt med 8-12 personer som jobbar i grupper. Obegränsat antal åskådare.
  • Föreläsning för instruktörer och hjälpinstruktörer. Lär dig mer om Bäst Var-dags koncept för vardagslydnad.
  • Föreläsning för alla klubbens medlemmar om vardagslydnad á la Bäst Var-dag och hur du på ett enkelt och kul sätt skapar goda vanor i vardagen.

För mer info kontakta: maria@mariabrandel.se