Brinner du för bra vardagslydnad?

Vill du träna utifrån den lättlästa och enkla boken Bäst Var-dag? Eller kanske bara få nya idéer runt vardagslydnad och hur du lägger upp motiverad träning?

Oavsett vilken hundsport du tränar, eller om hunden endast är en sällskapshund, så gör en bra vardagslydnad underverk!

Vi vill att  hundträning ska vara så enkel och skojig att alla både kan och vill träna! Under dessa träffar går vi igenom övningarna i boken och ni får inblick i studieplanen och lärarhandledningen, allt som behövs för att hålla en inspirerande Bäst Var-Dag kurs, eller skapa bra träningspass!

Sverige

Instruktörskurs Bästa Starten - online - 21 oktober

Vill du hjälpa andra hundtränare hur de får en engagerad och fokuserad hund? Vill du fylla på ditt förråd med skojiga, konkreta övningar som verkligen tar träningen framåt? Vill du lära dig alla övningar i Bästa Starten i praktiken genom att gå igenom dem steg för steg?

Då är det här kursen för dig! Det bästa av allt-dessa delar kan du använda som start för alla hundsporter och för alla nivåer. Vi kan lova dig att dina elever kommer att få bästa tänkbara start på träning och tävling.

Kursen startar 21 oktober

Instruktörer Siv Svendsen och Maria Brandel.

Pris: 2500 kr
Anmälan: Köp din kurs här

Norge

Danmark

Inspirationskurser i Bäst Var-dag!

Hur gör du hundträning riktigt skoj för alla som går kurs i valp- och vardagslydnad? – Genom att göra det så enkelt att alla kan lyckas!

Vi vill ge er kunskap, inspiration och motivation till klubbens kurser.För att göra det ännu enklare och tydligare att följa vårt koncept finns en studieplan och lärarhandledning till boken.

Vad passar bäst för er?

  • Inspirationsdag för instruktörer och hjälpinstruktörer. Vi går praktiskt och teoretiskt igenom övningar och kursupplägg utifrån bok och studieplan. Vi visar praktiskt med egen hund och lånehundar.
  • Inspirationshelg för instruktörer och hjälpinstruktörer. Deltagarna får chans att omsätta nya kunskaper praktiskt med egna hundar under coachning av oss. Lämpligt med 8-12 personer som jobbar i grupper. Obegränsat antal åskådare.
  • Föreläsning för instruktörer och hjälpinstruktörer. Lär dig mer om Bäst Var-dags koncept för vardagslydnad.
  • Föreläsning för alla klubbens medlemmar om vardagslydnad á la Bäst Var-dag och hur du på ett enkelt och kul sätt skapar goda vanor i vardagen.

För mer info kontakta: maria@mariabrandel.se