Bästa starten

Se framför dig en hund som ber om att få träna, som bara har fokus på dig och som ger allt varje gång ni tränar. Oavsett ras, ålder eller hundsport du satsar mot hittar du här guldkornen du behöver för den absolut allra Bästa starten. Till boken finns checklistor att ladda ner som hjälper dig att steg för steg ta dig vidare mot dina mål.

Vid köp av 10 st eller fler blir priset per bok 299 kr. Är du återförsäljare kan du kontakta oss för offert.

349,00 kr

(28 kundrecensioner)
OBS! Inga böcker kommer skickas under perioden 22/9-2/10. Det går bra att beställa men leverans sker först efter 2/10.
Artikelnummer bs Kategorier ,

Beskrivning

Tänk dig att du står på startlinjen för er första tävling, hunden är laddad och ni båda vet precis vad ni ska göra. Allt går liksom bara på räls och det både ser och känns enkelt.

I denna boken visar vi dig hur du på ett kul och kreativt sätt kan leka dig fram till ett avundsvärd engagemang, högre fart, bättre fokus och mer träningsmotivation. Men träningen består av så många andra viktiga delar än moment. Här hittar du vårt recept på ett helhetskoncept för alla hundsporter där engagemang och tävlingsträning blir naturliga inslag i din träning.

Svårt att veta vad du ska träna på? Eller vad som är nästa steg i delen du tränar? I Bästa startens checklistor hittar du hur du stegvis kommer vidare och du kommer att få hur många tips som helst om vad du ska träna. Bäst av allt – du laddar ned dem gratis i vår butik.

Ytterligare information

Vikt 1,013 kg

28 recensioner av Bästa starten

 1. Tarja Öhgren (verifierad ägare)

  Fullträff! Oavsett gren eller inriktning så behövs bara en bok om grundträning och det är Bästa starten!

 2. Veronica Schill

  Helt fantastisk bok. Passar mig och min hund perfekt. Bra även på kurserna vi håller. Rekommenderas!!!

 3. Louise Aaquist

  Super god bog med øvelser helt fra bunden, som jeg også som konkurrence hundefører kan bruge til at udvikle og vedligeholde min træning og relation til min hund. Rigtig gode og enkle beskrivelser, så man føler sig godt klædt på.

 4. Åsa Blixt (verifierad ägare)

  Bästa starten är lättläst, rolig med många bilder, så skulle man inte förstå texten så förstår man bilden.
  Boken är mycket konkret därför är den lätt att rekommendera till oss som är nybörjare också.

 5. Christine Wacek

  Mycket givande och tänkvärda övningar, och tips. Tydligt och enkelt. Jag vill väldigt gärna ha muggen med “Dont feed the devil’.

 6. Kerstin Nordqvist (verifierad ägare)

  Den perfekta boken att ha för att träna grunderna steg för steg i alla moment. Checklistorna är en så bra hjälp att ha med sig till träningarna. Praktiska och bra råd om hur man går vidare i träningen eller hur man gör om det inte funkar. 5 stjärnor!

 7. Cathrine Wick

  Super bok som forklarer bra og motiverer en til å trene mer! Lettlest og gjør treningen til en fest, og vet man ikke hva man skal trene på finner man det i denne boken. Boken for alle som syns det er gøy å trene hund.

 8. Karina bråten

  Fantastisk bok 🙏 anbefales

 9. Sofie Lundström (verifierad ägare)

  Lättläst bok, fina illustrationer. Bra övningar, från grund till utveckling. En riktig ”bibel”, oavsett om man siktar mot tävling eller bara vill ha kul med en vardagslydig hund!

 10. Workingdogalliance

  Super bra bok som motiverer og forklarer bra! Passer både til nye og erfarende hundefolk, og passer bra for dem som liker å trene hund.

 11. Ruth E Vareberg

  Lettlest fin bok med gode forklaringer og illustrasjoner. Inneholder viktig grunntrening for alle sporter. Bruker den som oppslagsverk hele tiden, og checklistene som følger med er kjempe bra og veldig nyttig ved planlegging av treningsøktene 😉 Har anbfefalt den til veldig mange!

 12. Christine

  Läser och funderar och läser igen. Många AHA, AJ DÅ🙈, och JA MEN VISST. Har för mig inneburit en hjälp att träna mer strukturerat och ett förnyat tänk kring att starta upp varje träning. Både med 5 åringen och med unghunden. Värd varenda krona och lite till.

 13. Lena. Molander

  Om du bara skall köpa en enda bok om hundträning så är det denna du ska välja. Mycket pedagogisk med stegvisa förklaringar och helt underbara tecknade bilder. Helt klart den bästa bok i ämnet som jag läst.

 14. Anna Levin

  Mycket grundläggande tekniker samlade på ett strukturerat och roligt sätt, med ett helhetstänk som gör att både du och hunden förbereds för framtida samarbete och mål oavsett inom vilken huvudgren ni vill hålla på. Med verktyg som stegringsplaner, problemlösning och checklistor som gör att du har nytta av den under lång tid framöver. Passar både som grund för egen träning och som kursunderlag.
  Och alltid i andan att “If it ain’t fun, you’re doing it wrong!”

 15. Johanna Olsson (verifierad ägare)

  Bästa starten är bästa boken! Finns inte en enda hundbok som överträffar denna. Jag rekommenderar den till alla hundtränare jag möter. Så enkel, tydlig och inspirerande! Att bygga pusselbitar är det roligaste som finns och det ger så mycket ”gratis” i resterande hundträning. Tack för bästa boken!

 16. Rosie Gernelin (verifierad ägare)

  En tränings metod som verkligen fungerar, såbra och lätt att följa. Bra tydliga instruktioner

 17. Linda (verifierad ägare)

  Otroligt bra bok! Många aha-upplevelser och super med övningarna på startnivå till fortsättning. Och exempel på banor till varje avsnitt är jättebra, ett helt nytt tänk för min del!

 18. Marjut

  Den enda boken man behöver för den bästa starten med din valp, oavsett gren. Lättläst med praktiska övningar som är nyttigt att påminna även de äldre hundar om lite då och då, och det gör man enkelt med hjälp av checklistorna.

 19. Evelina Biveland

  Ännu en fantastiskt bok av ödmjuda, profesionella och roliga hundtränare !! 🥰

 20. Peggy Lundström (verifierad ägare)

  Jag älskar ju hela no limits koncept, att sedan bästa starten är en förbättring och mer lättillgänglig än från valp till stjärna (även den superbra) med nya tankar om träning ger ju mig både som hundtränare och instruktör mer på fötterna! Tack!

 21. Kerstin Persson (verifierad ägare)

  “The devil” kastades lätt ut genom dörren när jag fick boken i min hand. Som en barnbok jag minns som kan läsas om och om och om igen, eller bara bläddra och titta på bilderna och le förnöjt. Tack underbara ni!

 22. Mona

  Ønsker meg denne 🤗

 23. Karin Graaf

  Mycket lättläst och tydlig bok. Här kan man lära sig det mesta innan man ska ut och tävla. Det står även nyttigheter för den som bara vill aktivera sin hund

 24. Lotta Wallèn (verifierad ägare)

  Fantastiska ni som gör hund träningen så mycket enklare för oss tränings tokiga nördar! Boken är så bra🤩 rekommenderas verkligen!

 25. Camilla Holmquist

  En lättläst och tydlig bok som passar alla hundtränare som vill komma framåt i sin träning och nå ett mål.

 26. Anette Svensson

  “Hundträningens bibel”
  Värd varenda öre och passar både till den egna träningen och för kurserna. Varma rekommendationer.

 27. Sanna Markebrand

  Den enda bok om lydnadsträning som man behöver. Funkar toppen både för nybörjare och erfarna. Fina bilder och illustrationer.

 28. Lena Holmgren

  Fullträff! Oavsett om man har som mål att tävla med sin hund eller att man ska ha den enbart som familjemedlem så är övningarna jättebra grund för samarbetet mellan hund och förare. Jag ser fram emot att använda mig både av boken, checklistor och studieplaner mer ingående på mina valpkurser. Vi som instruktörer har redan börjat “prova oss fram” genom att introducera Checka in-övningarna både på valpkurs och på vår hundklubb som helhet.

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *