Från plan till plan

“Min hund kan ju momenten. Men det funkar ändå inte på tävling!”

Känner du igen dig i meningarna ovan? Hur kan du jobba med fler faktorer än momenten för att skapa trevliga upplevelser på tränings- och tävlingsplanen?

Tanken med boken är att den ska fungera som en slags “buffé” där du plockar de bitar som passar just dig. Den träningsplan du skapar hemma vid köksbordet ger förutsättningar för framgång på den tävlingsplan du senare kommer att göra entré på. Från plan till plan!

Vid köp av 10 st eller fler blir priset per bok 249 kr.

Är du återförsäljare: kontakta oss för offert

289,00 kr

(3 kundrecensioner)
OBS! Inga böcker kommer skickas under perioden 22/9-2/10. Det går bra att beställa men leverans sker först efter 2/10.
Artikelnummer ptp Kategori

Beskrivning

I boken får du ta del av fyra viktiga faktorer för framgång på tävlingsplanen – planering, momentsäkerhet, tävlingsträning och mental träning. Varje faktor är en viktig bit då du bygger ditt personliga “träningspussel”.

Du kan även läsa och inspireras av hur några av Nordens mest framgångsrika hundtränare tänker kring de olika framgångsfaktorerna.

Tycker du att det finns så mycket att träna på så du inte vet var du ska börja? Tänk på att alla drömmar, visioner och uppfyllda mål har börjat någonstans. Med en tanke och ett litet steg i 
rätt riktning. Så börja nu!

Ytterligare information

Vikt 0,470 kg
Dimensioner 23 × 16 × 1,7 cm

3 recensioner av Från plan till plan

  1. Maria Laurén (verifierad ägare)

    En lättsam, pedagogiskt upplagd bok med humoristiska illustrationer som ger trevliga AHA upplevelser. Att läsa varje kapitel ger positiv energi och tränings/ tävlingslust.

  2. Robyn Cicci Adner

    För alla er som känner att ni inte har någon att träna ihop med – utgår ni från den här boken så har ni massor att snacka om och hittar massor av likheter i era behov. Så oavsett gren och vilken nivå ni är – våga träffas, snacka och träna ihop! Den här boken kommer hjälpa er hitta saker ni kan jobba på tillsammans.

  3. Jennie Dahlroos

    Boken ”från plan till Plan” är ett fantastiskt hjälpmedel för mig som är helt ny på att träna hund. Jag gillar strukturen och de konkreta tipsen för att tex få ihop en träningsplanering till att faktiskt få hjälp med den mentala biten för både mig och min hund. Sen är bilderna i boken fantastiska också 🙂

Lägg till en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *