Våra samarbetspartners

Vår önskan är att så många som möjligt ska få ta del av No Limit Obedience inspiration och kunskap. För att ha en möjlighet att ge alla som vill kurser och föreläsningar i Bäst-Var-dag har vi några samarbetspartner.

Våra partners är handplockade av oss med utgångspunkt att de har bra vardagslydnad på sina egna hundar, är duktiga hundtränare och sist men inte minst är inspirerande och motiverande instruktörer.

Våra instruktörer finns i olika delar av Sverige, Cari i Kiruna, Jessica i Tibro och Linda i Malmö. Vill du boka en instruktör kontakta Maria på maria@mariabrandel.se för pris och kontaktuppgifter. Önskar du boka någon av dem speciellt så ange det!

Cari Rörström

Cari bor utanför Kiruna och är sambo med Jesper De har 2 katter och 25 hundar. 5 av hundarna är australian shepherds, som hon tävlar med i bruks (spår & sök), lydnad och rally lydnad. De återstående är 1 vorsteh och 19 slädhundar. Slädhundarna tävlas i medeldistans, 12 spanns klassen.

Cari driver TopDog Hundskola, där hon har kurser, privatlektioner, friskvård och en liten affär.

Cari älskar att träna hund, att studera sin flock och att försöka ge hunden rätt förutsättning så att den ska lyckas med det hon vill att den ska göra Hon älskar också att försöka lösa knutor som uppstår i träningen. Cari lever och andas hund. 

Kurser som Cari kan hålla

  • Kursdag för instruktörer i Bäst-Var-Dag och hur du använder studiematerialet.
  • Föreläsning i Bäst-Var-Dag
  • Kurs i Bäst-Var-Dag för alla hundägare

Cari kan också hålla kurs i tävlingslydnad, spår, rally lydnad, valp till stjärna, klickerkurs, hundmassage, balansbollskurs, helhetskurser och planeringskurs. Hon håller även föreläsningar om drag, friskvård och effektiv hundträning.

Jessica Hedsjö

”Vill man så kan man”

Jessica tänker att aktivitet och delaktighet är en framgångsnyckel oavsett om det handlar om hunden eller människan. En hund eller människa som aktivt funderar och engagerar sig i sin träning har så mycket lättare att prestera.

Det tänket har hon både som hundtränare och när hon coachar människor!

Jessica är yrkeslärare inom hund och undervisar på gymnasie – och vuxennivå i alltifrån inlärning till hundens anatomi. 

Hon är även utbildad SBK-lärare i bruks/tävlingslydnad. I flera år har Jessica haft kurser, privatlektioner och föreläsningar något som hon idag driver genom Hedsjö Dog Interact. 

Jessica tävlar med egna hundar på hög nivå inom lydnad och tidigare agility.  Inom lydnaden ingår hon i årets talangtrupp i lydnad!

Kurser Jessica kan hålla:

  • Kursdag för instruktörer i Bäst-Var-Dag och hur du använder studiematerialet.
  • Föreläsning i Bäst-Var-Dag
  • Kurs i Bäst-Var-Dag för alla hundägare

Jessica håller förutom valp och vardagslydnadskurser olika områden inom tävlingslydnad: Grundfärdigheter/moment/kedjor/helhet, inlärning – effektiv inlärning, fart och fokus, Valp till stjärna, hundens kommunikation samt coaching för instruktörer.

Linda Rockler

Linda bor i södra Sverige, strax utanför Malmö, där hon tillsammans med sin man driver Aktiv hundcenter. I hemmet finns idag en Kelpie och en Malinois och det är framförallt agility som tränas och tävlas men även en del lydnad.

För Linda har hundar varit en betydande del under hela livet och sedan 90-talet har hon tränat och tävlat med egna hundar samt utbildat många hundägare. Själv har hon haft hundar av flera olika raser och kanske har det bidragit till ett öppet sinne för olika individer. Att hjälpa ekipage att komma framåt i sin träning är roligt och när elever lyckas är det verkligen dubbel glädje.

Kurser Linda kan hålla:

  • Kursdag för instruktörer i Bäst-Var-Dag och hur du använder studiematerialet.
  • Föreläsning i Bäst-Var-Dag
  • Kurs i Bäst-Var-Dag för alla hundägare

Linda håller också kurser som Från Valp till Stjärna, Tävlingslydnad, Agilitykurser på alla nivåer samt olika temakurser inom lydnad och agility.