Samarbetspartners

Vår önskan är att så många som möjligt ska få ta del av No Limit Obedience inspiration och kunskap. För att ha en möjlighet att ge alla som vill kurser och föreläsningar i Bäst-Var-dag och Bästa starten har vi några samarbetspartners.

Våra partners är handplockade av oss med utgångspunkt att de har bra vardagslydnad på sina egna hundar, är duktiga hundtränare och sist men inte minst är inspirerande och motiverande instruktörer. Samarbetspartnerna  har fått special utbildning hos oss och delar med jämna mellanrum på våra vidareutbildningar

Våra instruktörer finns i olika delar av Sverige och Norge, Cari i Kiruna, Jessica i Tibro och Linda i Malmö, Lena i Nyköping. I Norge har vi Marina och Eloise i Stavanger, Line i Gjövik och Berit i Lom. Vill du boka en instruktör kontakta Maria på maria@mariabrandel.se för pris och kontaktuppgifter. Önskar du boka någon av dem speciellt så ange det.

Cari Rörström

Cari bor utanför Kiruna och är sambo med Jesper De har 2 katter och 25 hundar. 5 av hundarna är australian shepherds, som hon tävlar med i bruks (spår & sök), lydnad och rally lydnad. De återstående är 1 vorsteh och 19 slädhundar. Slädhundarna tävlas i medeldistans, 12 spanns klassen.

Cari driver TopDog Hundskola, där hon har kurser, privatlektioner, friskvård och en liten affär.

Cari älskar att träna hund, att studera sin flock och att försöka ge hunden rätt förutsättning så att den ska lyckas med det hon vill att den ska göra Hon älskar också att försöka lösa knutor som uppstår i träningen. Cari lever och andas hund.

Jessica Hedsjö

”Vill man så kan man”

Jessica tänker att aktivitet och delaktighet är en framgångsnyckel oavsett om det handlar om hunden eller människan. En hund eller människa som aktivt funderar och engagerar sig i sin träning har så mycket lättare att prestera.

Det tänket har hon både som hundtränare och när hon coachar människor!

Jessica är yrkeslärare inom hund och undervisar på gymnasie – och vuxennivå i alltifrån inlärning till hundens anatomi.

Hon är även utbildad SBK-lärare i bruks/tävlingslydnad. I flera år har Jessica haft kurser, privatlektioner och föreläsningar något som hon idag driver genom Hedsjö Dog Interact.

Jessica tävlar med egna hundar på hög nivå inom lydnad och tidigare agility. Inom lydnaden ingår hon i årets talangtrupp i lydnad!

Linda Rockler

Linda bor i södra Sverige, strax utanför Malmö, där hon tillsammans med sin man driver Aktiv hundcenter. I hemmet finns idag en Kelpie och en Malinois och det är framförallt agility som tränas och tävlas men även en del lydnad.

För Linda har hundar varit en betydande del under hela livet och sedan 90-talet har hon tränat och tävlat med egna hundar samt utbildat många hundägare. Själv har hon haft hundar av flera olika raser och kanske har det bidragit till ett öppet sinne för olika individer. Att hjälpa ekipage att komma framåt i sin träning är roligt och när elever lyckas är det verkligen dubbel glädje.

Éloïse Willems

Det viktigste for Éloise som instruktør, er å motivere og coache deltakerne så treningen går fremover. Med sin velfylte lekebag og erfaringer fra ulike sporter og raser er det en fryd å være på kurs med denne instruktøren.

Éloïse bor ved den norske vestkysten, i Stavanger. Der driver hun Dogs Will AS – hundekurs og webshop.

Av utdanning har Éloïse en BA i Sosialantropologi, en BA i multimediadesign, Fysio og rehabiliteringsterapeut på hund og godkjent nolimitobedience instruktør.

Éloïse har trent aktivt mot konkurranse og holdt kurs i mange år. Tidligere har hun drevet med rehabilitering av problemhunder, men de siste årene er fokus hundesport og konkurranse.

Hun har idag to malinois og en border collie som hun konkurrerer i lydighet, spor, rundering og er aktiv i Norske Redningshunder.

Martine Ryssdal

Martine er en instruktør legger hun stor vekt på å ha det gøy med treningen, og er svært opptatt av å inspirere og motivere til effektiv hundetrening, tilpasset alle – uansett rase og erfaring med hund!

Martine bor i Stavanger, hvor hun jobber fulltid som instruktør for Dogs Will Hundetrening.

Per i dag har hun en border collie unghund og en voksen papillon.

Fra hundesportens verden har hun konkurrert i lydighet, agility og rallylydighet. Med den nye unghunden er det bruks som blir satsningsområde!

Martine er utdannet sosionom og har en rekke kurs innen hundefaget i bagasjen, inkludert NKK Trinn 1 Instruktørutdanning.

Berit Smaaland

Berit er en sprudlende hundetrener som bor i Lom, øverst i Gudbrandsdalen. Der jobber hun fulltid som instruktør, hundetrener og dommer i flere ulike sporter.

Hun har tre hunder hjemme. En dansk/svensk gårdshund på 12 år, en Malinois på 6 år og en hollender på 1.5 år som hun konkurrerer i Rallylydighet, IGP, viltspor og bruks.

Berit er NKK trinn 2, agilityinstruktør og testleder for mentaltester. Hun er også instruktør og dommer i både nosework og rallylydighet.

Lena Kerje

Att utvecklas tillsammans med sin hund är bland det roligaste som finns, anser Lena. Hon anser att hundar och förare är olika och det är viktigt att se till varje individ och lägga träningen därefter. Lena tränar och tävlar aktivt inom lydnad och bruks. Hun har deltagit på lydnads SM med sin Cocker Jabba samt med sin tidigare Working kelpie, kelpie Hugo. Hon har tävlat 3 SM i sök. Lena har även tränat vallning samt kör jakt med Jabba. Lena brinner för hundträning och framförallt inlärningen, vilken hon tycker är enormt spännande. Här får du en instruktör med åratal av både erfarenhet och bra kunskap.

Line Emilie Villanger

På Line sine kurs er det stort fokus på at det skal være gøy å trene hund, finne gode belønninger, kvalitet på treningene og ikke minst god lagfølelse. Samtidig det å finne gode løsninger om passer best for hver enkelt ekvipasje alltid er i fokus om det er hverdagslydighet eller konkurranserettet.

Jobbet som instruktør i lokal hundeklubb siden 2016. I 2020 startet hun, sammen med to venner, en avdeling av Catch Hundetrening på Gjøvik og bloggen Logrendehaler.

Til daglig jobber hun med å yte omsorgstjenester til psykisk utviklingshemmede hvor atferdsanalytiske tiltak og behandlingsmetode er sentralt.
Atferdsanalyse er en læringsteori som er fundamentet i all hundetrening. Og med dette har hundetrening blitt en livsstil.

Hun begynte aktivt med hund i 2015 og har en rekke kurs for forskjellige instruktører og instruktørutdannelser, blant annet Catch og NKK trinn 1.
Med sine to border collie tisper har hun konkurrert i lydighet, agility og rallylydighet.

Hun har også hatt tre hunder i trening det siste året, en golden retriever av jaktlinjer og to dansk svenske gårdshunder. Dette er for å tilegne seg mer kunnskap innenfor de forskjellige hunderasene og kunne gi enda bedre veiledning på kurs.