Instruktörskurs i Bästa Starten – Intresselista

Vill du hjälpa andra hundtränare hur de får en engagerad och fokuserad hund? Vill du fylla på ditt förråd med skojiga, konkreta övningar som verkligen tar träningen framåt? Vill du lära dig alla övningar i Bästa Starten i praktiken genom att gå igenom dem steg för steg?

Då är det här kursen för dig! Det bästa av allt-dessa delar kan du använda som start för alla hundsporter och för alla nivåer. Vi kan lova dig att dina elever kommer att få bästa tänkbara start på träning och tävling.

Artikelnummer instruktör-bästa-starten-intresseanmälan Kategorier , ,

Beskrivning

Under 10 lektioner, som kommer varannan vecka, visar vi övningar i Bästa Starten och hur du kan använda checklistorna. Du tränar in dem på din hund eller tränar ett annat ekipage och sedan diskuterar vi olika steg, lösningar och hur du kan förklara så att så många som möjligt förstår.

För kursen behöver du boken Bästa Starten, checklistorna, stativ och kamera/mobil till att filma övningarna med. Som deltagare får du strax innan kursen startar tillgång till den här onlinekursen och en Facebook grupp för filmer och diskussioner.

För att bli godkänd på kursen ska du lämna in uppgifter i film och text!

Om boken Bästa starten

Tänk dig att du står på startlinjen för er första tävling, hunden är laddad och ni båda vet precis vad ni ska göra. Allt går liksom bara på räls och det både ser och känns enkelt.

I denna boken visar vi dig hur du på ett kul och kreativt sätt kan leka dig fram till ett avundsvärd engagemang, högre fart, bättre fokus och mer träningsmotivation. Men träningen består av så många andra viktiga delar än moment. Här hittar du vårt recept på ett helhetskoncept för alla hundsporter där engagemang och tävlingsträning blir naturliga inslag i din träning.

Svårt att veta vad du ska träna på? Eller vad som är nästa steg i delen du tränar? I Bästa startens checklistor hittar du hur du stegvis kommer vidare och du kommer att få hur många tips som helst om vad du ska träna. Bäst av allt – du laddar ned dem gratis i vår butik.

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Instruktörskurs i Bästa Starten – Intresselista”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *