OBS! Inga bokleveranser kommer ske mellan 22-26/4

Instruktörskurs Bäst med banor – Intresselista

Den här kursen är för dig som redan gått Bästa Starten Instruktörkurs

Har du någon gång suckat och undrat vad du och din hund ska träna på just idag? Eller har du ibland svårt att komma på hur du ska presentera en viss övning för dina kursare? Om du svarar “ja” på någon av frågorna skal du bli med på den här kursen. Här ska vi presentera ett genialt sätt att träna nämligen med hjälp av banor.

Håller du kurser, ja då kommer du att få helt nya tankar på hur du kan lägga upp kurser med hjälp av banor. Välkommen till banornas värld!

Artikelnummer instruktör-bästa-starten-intresseanmälan-1 Kategorier ,

Beskrivning

Efter vi utvecklat vårt koncept med att gå banor och sett vilken effekt det fått på vår träning bestämde vi oss att skriva en bok om just banor. Deler av bokens innehåll ska vi presentera här. Du kommer få en massa konkreta förslag till banor du kan gå för att skapa fokus, fina moment, variation i träningen och göra så du nästan inte kan vänta med att starta träningen.

Kursen har en gemensam start då ni får tillgång till onlinekursens första delar. Resterande 5 lektioner släpps med två veckors mellanrum.

Som deltagare får du strax innan kursen startar tillgång till onlinekursen och en Facebook grupp för filmer och diskussioner. För kursen behöver du en träningsbok så du kan ha koll på din träning samt stativ och kamera/mobil till att filma övningarna med.

För att bli godkänd på kursen ska du lämna in film och diskussions uppgifter!

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Instruktörskurs Bäst med banor – Intresselista”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *