5 steg till hur du får en engagerad hund

(1 kundrecension)

Ska du gå en kurs under året är det den här kursen som du ska gå. Här kommer du att få lära dig hur du kan ta vilken hund som helst och lära den samarbete, fart och glädje. Kursen passar både för dig som är helt ny med hund och för dig som vill träna fram en bra tävlingshund. Har du en engagerad hund går inlärning av moment som en lek.

500,00 kr

Engagemang är det första som vi startar att träna med våra valpar och det är också vår absolut viktigaste prioritering i träningen. Med engagemang menar vi fokus, attityd, arbetsglädje och att kunna klara uppgifter även om det finns störningar runt omkring.  Engagemang är grunden till alla hundsporter. I fem lektioner får du konkreta tips för vad och hur du ska träna. Varje övning finns på film och i text. Hundarna som är med i filmen är både vältränade tävlingshundar och hundar som gör övningarna första gången. Bara att se på de 50 filmerna som tillhör kurser kommer att fylla dig med träningsinspiration och en massa nya tankar.

Det här är vår viktigaste kurs hittills – detta är hur du tränar engagemang i 5 steg.

Detta ingår i kursen:

  • 5 lektioner med text och film

Detta ingår inte i kursen:

  • Personlig feedback

 Kurskostnad: 500 kr

Du kan starta kursen när du vill

 

1 recension av 5 steg till hur du får en engagerad hund

  1. Anna Persson (verifierad ägare)

    Mycket nöjd för det är så lätt att förstå och kunna använda när det är både text och film samt att som är uppdelat i små steg.

Skriv en recension

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Senaste nytt

Få nyheter och exklusiva tips och råd direkt till din e-post. Börja prenumerera idag!