Välkommen till No Limit Obedience

Nu är den här!

Boken som inte liknar någon annan bok om hundträning. Du får enkla, tydliga och roliga övningar illustrerade på ett sätt som gör dig glad. Bäst av allt, du hinner läsa boken på en kväll.

Svensk version | Norsk version

Nu är den här!

Boken som inte liknar någon annan bok om hundträning. Du får enkla, tydliga och roliga övningar illustrerade på ett sätt som gör dig glad. Bäst av allt, du hinner läsa boken på en kväll.

Svensk version | Norsk version

VIP-blogg

Få mer inspiration på vår VIP-blogg

Referenser

Referenser från våra kursdeltagare

Kurs hos dig?

Vi kan utlova våra bäst samlade kunskaper!

Presentkort

Ge bort ett presentkort av valfri valör

Onlinekurser

Vill du hänga med oss i ett år? Vi tror att vi kan ge dig inspiration, ideer och träningslust oavsett om du är en rutinerad tävlingsförare eller om du är en rookie. Läs mer om onlinekursen här!

Om Maria och Siv

Maria Brandel och Siv Svendsen är två mycket uppskattade kursledare och föreläsare. Med en genuin glädje och stort engagemang tar de sig an sina kursdeltagare. Läs mer om deras meriter här!

Häng med på Facebook

På Facebook får du de senaste nyheterna och uppdateringarna om No Limit Obedience. Gilla vår Facebook sida för att inte missa filmer, nyheter, bilder och annat roligt!

Etapp 1 - Grundträning

I första delen visar vi hur du skapar balans mellan olika delar såsom fart, stadga, belöningar, jobba ut och jobba in, explosivitet som några exempel.

Etapp 2 - Momentträning

I den här delen kommer vi att bjuda på skojiga, kreativa och nytänkande metoder i inlärningen för momenten i elitklass lydnad.

Etapp 3 - Träna för tävling

Vi kommer att gå igenom störnings- och överträning samt träning för föraren och hur du laddar dig själv och hunden för stora tävlingar.

Vad våra kursdeltagare tycker

Kursen i grundträning tycker jag har gett mig massor av tips och idéer för vår fortsatta träning. Det är ju faktiskt grunderna vi bygger all annan träning på. Att Maria och Siv kan mycket om hundträning är det ingen tvekan om!

Jenny Mellåker

Bra att kursen ”pågår” under en längre tid så man kan gå tillbaka och kika flera gånger. Också bra med mycket – och utförlig – text till filmerna. Många olika exempel på hundtyper och raser i filmerna gör det roligt att titta på, och man får många tips utifrån ”sin egen” hunds personlighet.

Heléne Lindström