Från valp till stjärna

295,00 kr

Boken ”Från valp till stjärna” vänder sig till dig som är intresserad av lydnadsträning och vill ha roliga, smarta tips om hur du ”ska få till det” från en som verkligen behärskar ämnet; Maria Brandel.

Oavsett om du vill tävla i lydnad med din hund eller om du ”bara” vill träna så är bra grunder a och o. Boken är en guldgruva för dig som har en valp eller unghund – men även för dig som har en erfaren och duktig hund. Vi behöver alla återvända till grundträningen när vi ska lösa utmaningar som uppstår på vägen!

Detta är boken om lydnadsträningens grunder som du inte kan vara utan! Eller som en läsare uttrycker det: ”Det här måste bli en bibel för alla som är intresserade av lydnadsträning”.

Slut i lager

Artikelnr: 9789198161304 Kategori:

Beskrivning

Provläs gärna lite i boken innan du bestämmer dig

Med boken följer en studieplan – för dig som vill har hjälp med att få en strukturerad träning, för din träningsgrupp eller för dig som är instruktör och vill använda boken som kursbok.

Boken är en ny omarbetad utgåva. Den nya utgåvan skiljer sig från den gamla genom en tydligare struktur, ett mer lättillgängligt språk, uppdaterade övningar och att den har en studieplan. Dessutom innehåller boken pedagogiska teckningar och ett helt nytt utseende. Studieplanen är uppdelad på åtta tillfällen och kan användas av dig som vill ha hjälp med var du ska börja någonstans – och hur du sedan ska fortsätta träningen. Den går också utmärkt att ha till ”att hålla sig i” i för en bättre struktur på träningen till exempel träningsgruppen eller om du är instruktör och vill använda boken som kursbok.

Mer information

Vikt 1000 kg
Dimensioner 24.2 × 18 × 2.2 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.